Υφάσματα

Τέντες Σκίασης > Υφάσματα

ΥΦΑΣΜΑΤΑ – ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε τέντες για τις βεράντες σας βρίσκονται εδώ!!!

Οι τέντες έχουν διπλή λειτουργία, μας προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και μας προφυλάσσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και των γειτόνων.

 

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ

Ξέρετε ότι η τοποθέτηση τέντας στον εξωτερικό σας χώρο ρυθμίζει την εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού σας?

Πως γίνεται αυτό?Το τεντόπανο έχει την δυνατότητα να μειώσει την ηλιακή ακτινοβολία που περνάει στο εσωτερικό του σπιτιού από 65%-75% , πράγμα το οποίο σημαίνει λιγότερος κλιματισμός τους θερμούς μήνες , συνεπώς και λιγότερα έξοδα.Σύμφωνα με μελέτες μια τέντα μπορεί να μειώσει τα έξοδα κλιματισμού κατά 25%.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

Μην ξεχνάτε ότι η επιλογή υφάσματος είναι το διασκεδαστικό κομμάτι στην αγορά τέντας καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών αφήνοντας την φαντασία σας ελεύθερη.Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ύφασμα για εσάς:

  • Το τεντόπανο θα πρέπει να ταιριάζει τόσο με τους εξωτερικούς όσο και με τους εσωτερικούς χρωματισμούς του σπιτιού σας.
  • Δημιουργήστε αντίθεση χωρίς υπερβολές για να τονίσετε τον χώρο σας.
  • Δείτε το περιβάλλον γύρω σας και εμπνευστείτε από αυτό.Αν βρίσκεστε π.χ. σε χώρο με δέντρα περιμετρικά οι γήινοι τόνοι εναρμονίζονται τέλεια , ενώ αν π.χ. περιτριγυρίζεστε από κτίρια τα πιο τολμηρά χρώματα ή τα έντονα μοτίβα θα δέσουν όμορφα.
  • Σκεφτείτε το μέγεθος της τέντας σας , αν π.χ. η τέντα σας έχει μεγάλη επιφάνεια τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε μεγάλα και αραιά μοτίβα για να μην γίνει ‘κουραστική’ στο μάτι.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Επιλέγετε πάντα τεντόπανα επώνυμων και αξιόπιστων εταιρειών.Όλες οι επώνυμες εταιρείες έχουν πιστοποίηση ISO (η οποία αναγράφεται στα δειγματολογιά τους) και ανάλογες εγγύησεις.Η επιλογή τεντοπάνου χώρις κάποια πιστοποίηση ή εγγύηση ίσως είναι οικονομικότερη αλλά η φθορά του πανιού θα φανεί γρηγορότερα.Θυμηθείτε ότι η αγορά τέντας είναι επένδυση για το σπίτι σας!

Παρακάτω θα βρείτε τα δειγματολόγια των υφασμάτων.

 

protection logo

 

 

 

calbari

 

NYFAN TENCATE

 

 

 

das

 

 

 

Δείτε επίσης: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ