ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΝΤΟ

Τέντες Σκίασης > ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΝΤΟ

Το σύστημα ριντό είναι ένα κάθετο σύστημα σκίασης με πανί, P.V.C ή ζελατίνα που χρησιμοποιείται συνήθως στα πλαϊνά των μπαλκονιών, σε μαγαζιά κ.λ.π. προστατεύοντάς μας απ’τον ήλιο, την βροχή και τον άνεμο. Όταν είναι μαζεμένο δεν μας εμποδίζει καθόλου την ορατότητα.

Σύστημα Ρίντο Κασονέτο

Το σύστημα ριντό κασονέτο είναι ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα σκίασης, το οποίο περιλαμβάνει κασονέτο στο οποίο τυλίγεται το πανί, και πλαϊνούς οδηγούς με βουρτσάκι οι οποίοι επιτρέπουν στο πανί να ρολάρει άνετα και να μονώνει πλήρως απο τις καιρικές συνθήκες.

Μπορεί αντί για τεντόπανο το υλικό να είναι ζελατίνα που επιτρέπει το φως της ημέρας, αλλά μας προστατεύει απο τον αέρα και την βροχή.

Λειτουργεί χειροκίνητα ή ηλεκτροκινούμενα και υπάρχει δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφης στα χρώματα της επιλογής σας.

Σύστημα Ρίντο για Κεκλιμένες Επιφάνειες

Πρόκειται για την ιδανικότερη λύση σε περιπτώσεις που υπάρχουν κεκλιμένες επιφάνειες τις οποίες θέλουμε να καλύψουμε εσωτερικά η εξωτερικά.

Περιλαμβάνει κασονέτο στο οποίο τυλίγεται το πανί, και πλαϊνούς οδηγούς στους οποίους ρολάρει. Με ειδικό τρόπο τεντώματος (μπουκάλα στο εσωτερικό του αντίβαρου) επιτυγχάνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Σε περιπτώσεις που η σκίαση είναι εξωτερική απαιτείται ελάχιστη κλίση 25% για να φεύγουν τα νερά. Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 3,00μ x 3,00μ

Στην tentes skiasis θα τα βρείτε στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Βρείτε όλες τις λύσεις για τέντες σε εμάς.

Μάθετε Περισσότερα