Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τέντες Σκίασης > Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η λύση στην Τέντα είναι η tentes skiasis!

Η λύση στην Τέντα είναι η tentes skiasis!

Η εταιρεία τεντών, ”TENTES SKIASIS” εξειδικεύεται εδώ και 30 χρόνια στις τέντες και στο χώρο της ηλιοπροστασίας, αρχικά σαν τεντοποιϊα και μετ’ έπειτα σ’ όλα τα συστήματα σκίασης. Όλες οι τέντες και τα συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Γκόγκας Ηλίας, ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, με όρεξη για δουλειά και με το σκεπτικό να προσφέρει στην πελατεία αυτό ακριβώς που θα ήθελε και ο ίδιος αν ήταν πελάτης, δηλαδή γρήγορη εξυπηρέτηση, συνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης, υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας και καλές τιμές.

Σήμερα ύστερα από 30 χρόνια στον χώρο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων σκίασης και της τέντας μας και ο αρχικός σκοπός επετεύχθει στο έπακρο.

Σας καλούμε και θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, να μας γνωρίσετε και να είστε σίγουροι ότι από την εταιρεία, ”TENTES SKIASIS” , θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για όλα τα συστήματα σκίασης και τέντες , στοιχείο που αποτελεί και την βασική αρχή της εταιρείας μας.

Επικοινωνήστε για οικονομικές λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης.


Περιοχές που εξυπηρετούμε: η έδρα μας είναι στον Κολωνό, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά εξυπηρετούμε όλοκληρη την Αθήνα. Είτε λοιπόν χρείαζεστε νέες τέντες στα Σεπόλια, είτε χρειάζεστε τέντες στη Γλυφάδα ή και στα βόρεια προάστια, εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Διαδικασία: το άριστα εκπαιδευμένο συνεργείο μας θα έρθει για να επιθεωρήσει από κοντά το μέρος που θα μπουν οι νέες τέντες και να πάρει τα σωστά μέτρα.  Οι νέες τέντες θα κοπούν και θα ραφούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και πολύ σύντομα το συνεργείο μας θα έρθει για να τις τοποθετήσει στον χώρο σας.

Ποιότητα κατασκευής και εγγύηση: η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη ενώ για τα περισσότερα τεντόπανα προσφέρεται εγγύηση είτε 5 ή 10 χρόνων.