Ειδικές Κατηγορίες Τεντών

Τέντες Σκίασης > BLOG > Ειδικές Κατηγορίες Τεντών
Εφελκυόμενες Τέντες

28 Αυγούστου, 2016 / By supertentes001

Απο τα πιο καινούρια και σύγχρονα είδη στο χώρο της τεντοποιίας, είναι οι νέοι τύποι εφελκυόμενων τεντών. Εμπνευσμένες απο τις Βεδουΐνικες τέντες που συναντάμε στη βόρεια Αφρική, κατασκευάζονται να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για κατασκευές με ιδιαίτερο ύφος, μοντέρνες και καινοτόμες, που καταφέρνουν να κερδίσουν σε χώρο περισσότερο απο τις κλασσικές τέντες. Τις συναντάμε κυρίως σε χώρους εκδηλώσεων όπως συναυλίες, γάμους , φεστιβάλ ή ακόμη σε ξενοδοχεία, beach bar , εστιατόρια που θέλουν να μεταμορφώσουν το χώρο τους σε κάτι πιο ιδιαίτερο, εντυπωσιακό και διαφορετικό. Παρακάτω θα δούμε πιο αναλυτικά τις κατηγορίες εφελκυόμενων τεντών και τα χαρακτηριστικά τους.

Εφελκυόμενες Τέντες

Με τον όρο εφελκυόμενες τέντες, μιλάμε για το προϊόν σκίασης εκείνο, που προορίζεται για προσωρινή ή μόνιμη κάλυψη ενός χώρου διασκέδασης ή εκδήλωσης και προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα. Κατασκευασμένο από υψηλής τεχνολογίας ελαστικό υλικό, εγγυάται πλήρη στεγανότητα χάρη στην επεξεργασία αδιαβροχοποίησης που έχει υποστεί και παρέχει πλήρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου λόγω των ειδικών φίλτρων που περιέχει. Είναι αντιπυρικό και άφλεκτο και βγαίνει σε διάφορα χρώματα.

Για εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές ελαστικές τέντες ώστε να δημιουργήσουμε κατασκευές ακόμα και χωρίς στύλους.

Εφελκυόμενες Τέντες


Βασιλικό Παβίλιον

Το “Βασιλικό Παβίλιον” είναι μια καινοτομία εξαιρετικά λειτουργική και πρακτική. Για την κατασκευή του, χρησιμοποιούνται τράσες 3,60m και στο ψηλότερο σημείο του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4,5m. Οι πλευρές του κλείνουν περιμετρικά προστατεύοντας από τις καιρικές συνθήκες όταν χρειάζεται, πράγμα που το κάνει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συναυλιακή σκηνή ή σαν συνεδριακός χώρος, διατηρώντας την ζεστασιά εσωτερικά ανά πάσα στιγμή.

Είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε εκδήλωση ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Βασιλικό Παβίλιον


Βασιλική Τέντα

Η “Βασιλική Τέντα” είναι μια πρόταση με εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά. Εκτός από το καλαίσθητο αποτέλεσμα που προσφέρει, είναι και μια κατασκευή που είναι εξαιρετικά ανθεκτική και σταθερή σε δυνατούς ανέμους. Έρχεται σε δύο μεγέθη : 380 τετραγωνικών μέτρων (standard) και 630 τετραγωνικών μέτρων (XL) και φτάνει το μέγιστο ύψος των 4.4m για την ΧL εκδοχή και μέχρι 3,6m για την standard εκδοχή.

Βασιλικη Τέντα


Χταπόδι

Ακόμα ένα νέο και καινοτόμο προϊόν, το “Χταπόδι”, είναι μια λύση ιδανική για συναυλίες, πάρτυ και φεστιβάλ μουσικής.

Το χταπόδι είναι μια κατασκευή που μπορεί να φτάσει έως και τα τέσσερα μέτρα και οι πλάγιες πλευρές του μπορούν να το κλείσουν τελείως προστατεύοντας από την κακοκαιρία. Αυτό που το κάνει όμως τόσο ιδιαίτερη κατασκευή είναι ότι οι πλάγιες πλευρές του μπορούν να προσθαφαιρεθούν γρήγορα και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αν ο καιρός το απαιτήσει.

τέντα χταπόδι


Πολυμορφικές Τέντες

Οι πολυμορφικές τέντες είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των εφελκυόμενων τεντών. Είναι ένα νέο είδος που δίνει ένα πιο μοντέρνο ύφος από τις κλασικές εφελκυόμενες τέντες. Με τα νέα εξωτερικά συστήματα στήριξης κερδίζουμε όλο το εσωτερικό της τέντας (χωρίς περιττούς στύλους και σχοινιά ) δίνοντας την αίσθηση ότι οι τέντες αιωρούνται ή επιπλέουν. Τέλος με την δυνατότητα να κοπούν σε ότι σχήμα και σχέδιο θέλουμε, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες οποιουδήποτε χώρου.

Απαιτητικοί χρήστες που δοκίμασαν τις πολυμορφικές τέντες, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την πολυτελή και μοντέρνα εμφάνιση τους.

Πολυμορφικές Τέντες